همکاران بانکی خودم
با سلام و عرض ادب
همانگونه که می دانید هر روز با گذشت زمان بر پیشرفت های انسان در همه ابعاد افزوده می شود .
که در ان میان نقش مسائل مالی را نمی توان نادیده گرفت . بانک و بانکداری نیز همزمان به سرعت در حال پیشرفت های متعدد در همه شاخه ها می باشد که مشخضه بارز ان بانکداری تمام الکترونیک است .
اما با وجود همه این تکنولوژی ها نقش منابع انسانی و دانش انسانی بر کسی پوشیده نیست چون تا دانش بشری نباشد انجام همه این فن آوری ها غیر ممکن خواهد بود . لذا برای بقا و ماندن باید تلاش کرد وآموزش دید . تا بتوانیم جایگاه و پست سازمانی خود را در اینده حفظ کنیم .
اینجانب با توجه به نیازی که در بین همکاران بانکی خودم احساس میکنم و با وجود مشغله زندگی انان که امروزه همه به نوعی درگیر آن می باشند تصمیم گرفتم تا قسمتی از دانش بانکی که نیاز انان برای ماندن میباشد. و در مصاحبه ها و ازمون های احتمالی بانک مور د استفاده واقع می شود را به صورت روان و ساده و در حد معقول تهیه و اماده نمایم و در وبلاگی قرار داده تا همگی بتوانبم از ان نهایت استفاده را ببریم .
بالاخص برای همکاران بانکها و موسساتی که در حال گذران از مقطع حساس ادغام با بانک سپه هستند انتظار می رود تا نهایت استفاده رااز این فرصت پیش امده ببرند . با تشکر فراوان مدیر وبلاگ : رضا غفاریان سرپرستی بانک انصار سبزوار
کد و قیمت محصولات فروشگاه اینترنتی بانک ما
,بانک ,های ,ها ,ان ,بانکی , ,و در ,در همه ,با وجود ,که در

درباره این سایت