محل تبلیغات شما

همکاران  بانکی   خودم       

با سلام و عرض ادب

همانگونه که می دانید   هر روز  با گذشت زمان  بر پیشرفت های انسان در همه ابعاد افزوده می شود .

که در ان میان نقش مسائل مالی  را نمی توان نادیده گرفت . بانک و بانکداری نیز همزمان  به سرعت در حال پیشرفت های متعدد در همه شاخه ها می باشد که مشخضه بارز ان بانکداری تمام الکترونیک  است .

اما با وجود همه این تکنولوژی ها  نقش منابع انسانی و دانش  انسانی  بر کسی پوشیده نیست چون تا دانش بشری نباشد  انجام همه این  فن آوری ها   غیر ممکن خواهد بود  . لذا برای بقا   و ماندن  باید تلاش کرد وآموزش دید .  تا بتوانیم جایگاه و پست سازمانی خود را در اینده حفظ کنیم .

اینجانب  با توجه به نیازی که  در بین همکاران  بانکی خودم  احساس میکنم  و با وجود مشغله زندگی انان که امروزه همه به نوعی درگیر آن می باشند تصمیم گرفتم تا قسمتی از دانش بانکی که نیاز  انان برای ماندن  میباشد. و در مصاحبه ها و ازمون های احتمالی  بانک مور د استفاده واقع می شود  را به صورت روان  و ساده و در حد  معقول  تهیه و اماده نمایم و در وبلاگی  قرار داده تا همگی بتوانبم  از ان نهایت استفاده را  ببریم .

بالاخص  برای همکاران بانکها و موسساتی که  در حال گذران از  مقطع حساس ادغام با بانک سپه هستند  انتظار می رود تا  نهایت استفاده  رااز این فرصت پیش امده ببرند .                        با تشکر فراوان  مدیر وبلاگ  : رضا غفاریان سرپرستی بانک انصار سبزوار

کد و قیمت محصولات فروشگاه اینترنتی بانک ما

حاشیه سود در بانکها به زبان ساده

سرنوشت شعب بانک سپه پس از ادغام چه می‌شود؟

,بانک ,های ,ها ,ان ,بانکی ,    ,و در ,در همه ,با وجود ,که  در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر99-98 او؛ خودمم.. شرح زندگینامه سردارسلیمانی